Vinduer

Vi samarbejder med Velux, Velfac, UD vinduer.

Varianterne er mange og vi kan derfor altid finde en optimal løsning, hvad enten det gælder tagvinduer eller facadevinduer; eller hvis man har specielle ønsker til materiale: træ/alu, mahogni eller malede vinduer.

 

VELFAC VINDUESMESTER

 

Kvalitetsvinduer kræver kvalitetsmontage

 

Tømrerfirmaet Jensen & Jørgensen er VELFAC VinduesMester.
Firmaet har deltaget i den efteruddannelse, som VELFAC tilbyder.

 

Hos Jensen & Jørgensen A/S har vi papir på, at vi kan kalde os VELFAC VinduesMester. vi er nemlig blevet uddannet af VELFAC i at udføre korrekt montage af vinduer og døre, og give bedre rådgivning til privatkunder der står overfor at skulle købe vinduer.

 

Der har i flere år manglet kvalificeret efteruddannelse til håndværkere i Danmark. Derfor har vinduesproducenten VELFAC valgt at tilbyde kurser med fokus på montering af vinduer og døre. Det er en forholdsvis stor investering at anskaffe sig nye vinduer og døre. Derfor mener VELFAC, at det er vigtigt, at de bliver monteret rigtigt, så de bliver til glæde for husejeren. VELFAC VinduesMester er et kvalitetsstempel, som skal være med til at sikre, at husejere kan købe og få installeret vinduer uden at skulle bekymre sig om, hvorvidt kvaliteten af arbejdet er i orden.

 

Alle tømrermestre kan komme med i VELFAC VinduesMester ordningen. VELFAC stiller dog visse krav til virksomhederne. De skal blandt andet levere kvalitetsarbejde, ligesom de skal have en høj forretningsetik- og moral. Desuden følger VELFAC løbende op på, at en VELFAC VinduesMester udfører montagen efter forskrifterne i VELFAC Montagevejledning.

 

Interesserede kan finde flere oplysninger om VELFAC VinduesMester ordningen på www.VELFAC.dk

 

 

Galleri

Tømrer og Snedker, Stål og Blik
Til forside
Besød Dansk Byggeri's hjemmeside
Vi tilbyder tegningsarbejde, visualisering og byggesags- behandling. - Og vi er altid friske med en god idé til løsninger for nybygninger og ombygninger både inde og ude...

Jensen & Jørgensen A/S  -  Mejlbyvej 679, Mejlby  -  8530 Hjortshøj  -  Tlf. 40 15 95 36

CVR-nr.: 31483689  -  E-mail: eik@jj-as.dk  -