Velfac vinduesmester​

De mest anvendte vinduestyper i Velfac ER: 200 energi, Classic og Ribo. 

Velfac har mange forskellige vinduestyper, og vi kan derfor altid finde den optimale løsning, hvad enten det gælder vinduer i gammel - eller topmoderne stil. Alle ønsker kan opfyldes med hensyn til materialer: træ/alu, mahogni eller malede vinduer.

Tømrerfirmaet Jensen & Jørgensen er VELFAC VinduesMester. Firmaet har deltaget i den efteruddannelse som VELFAC tilbyder.

Hos Jensen & Jørgensen A/S har vi papir på, at vi kan kalde os VELFAC VinduesMester. vi er nemlig blevet uddannet af VELFAC i at udføre korrekt montage af vinduer og døre, og give bedre rådgivning til privatkunder der står overfor at skulle købe vinduer.

Der har i flere år manglet kvalificeret efteruddannelse til håndværkere i Danmark. Derfor har vinduesproducenten VELFAC valgt at tilbyde kurser med fokus på montering af vinduer og døre. Det er en forholdsvis stor investering at anskaffe sig nye vinduer og døre. Derfor mener VELFAC, at det er vigtigt, at de bliver monteret rigtigt, så de bliver til glæde for husejeren. VELFAC VinduesMester er et kvalitetsstempel, som skal være med til at sikre, at husejere kan købe og få installeret vinduer uden at skulle bekymre sig om, hvorvidt kvaliteten af arbejdet er i orden.

Alle tømrermestre kan komme med i VELFAC VinduesMester ordningen. VELFAC stiller dog visse krav til virksomhederne. De skal blandt andet levere kvalitetsarbejde, ligesom de skal have en høj forretningsetik- og moral. Desuden følger VELFAC løbende op på, at en VELFAC VinduesMester udfører montagen efter forskrifterne i VELFAC Montagevejledning.

Interesserede kan finde flere oplysninger om VELFAC VinduesMester ordningen på www.VELFAC.dk.

VELFAC vinduer: VELFAC kan levere flere forskellige serier vinduer, moderne f.eks. VELFAC 200 energi eller vinduer med klassisk design VELFAC CLASSIC eller traditionelt VELFAC Ribo.

Samarbejdspartner: www.velfac.dk/vinduer-privat/

Hvorfor skal du vælge lige netop os? 

Specialister i tømrerarbejde siden 1974

8+ medarbejdere i og omkring Aarhus

Medlem af Dansk Byggeri​, der er din sikkerhed for et godt stykke arbejde

Firma

Jensen & Jørgensen A/S

Mejlbyvej 679, Mejlby
8530 Hjortshøj

Find vej


Tlf.: 40 15 95 36
E-mail: eik@jj-as.dk


CVR: 31483689

Hvad søger du?

›  Vinduer / Bygningsservice

›  Tømrer / Hovedentreprise

›  Snedker / Inventar

›  Nybyg

›  Renovering

›  Tegninger

›  Tage

›  Zink

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.