​Køkken, bad, garderobe og bryggers

​Vi hos Jensen og Jørgensen A/S tilbyder montage af dit køkken, bad, garderobe og bryggers i samarbejde med leverandøren af din skabe. Vi samarbejder med Trige Køkken, Svane Køkken og HTH Køkken, men vælger du i stedet for et IKEA køkken er vi også behjælpelige med monteringen. Vi vil altid kunne komme med gode råd til dine valg, så du føler at du får den bedste løsning.

Trige køkken​

Om du er til køkkener i fransk stil eller et nyt og moderne samtalekøkken, så kan Trige levere det du drømmer om, det er praktisk talt kun fantasien og boligens vægge der sætter grænser for dine muligheder.

Trige designer og sammensætter præcis det køkken, du ønsker, og vi hos Jensen og Jørgensen A/S kommer gerne med inspiration og vejledning under hele processen, hvis du ønsker det.

Ud over køkkenløsninger tilbyder Trige også løsningen til badet. Det gælder såvel design som funktionalitet inden for blandt andet armaturer, håndvaske, bordplader og i særdeleshed elementerne og selve opsætning af bad og toilet. 

Samarbejdspartner: ​www.trige-k.dk

Svane køkken​

Køkkenet er centrum i mange boliger. I en tid hvor køkkenet bruges til hyggeligt samvær med venner og familie skal køkkenet fungere. Svane køkken har flere serier at vælge imellem, men det er altid muligt at mixe og matche imellem køkkenserierne, så du derved kan skabe dit personlige udtryk i køkkenet.

Køkkenerne fås i mange forskellige materialer, så du har mulighed for at vælge de materialer der passer bedst til dit budget og smag.

Samarbejdspartner: ​www.svane.com

HTH køkken​

​Dit køkkendesign skal tilpasses efter dine behov. Køkkenet er mere end bare et køkken – det er hjemmets samlingspunkt, hvor det moderne liv leves. Vores passion er at udvikle køkkendesign med wauw-effekt, der gør en forskel hver gang du bruger køkkenet, og som du vil elske at vise frem til dine gæster.

Kik ind i en af HTH´s butikker eller book et møde med en af deres indretningskonsulenter, som er klar til at give et bud på jeres køkkendrøm.

Samarbejdspartner: www.hth.dk

Hvorfor skal du vælge lige netop os? 

Specialister i tømrerarbejde siden 1974

8+ medarbejdere i og omkring Aarhus

Medlem af Dansk Byggeri​, der er din sikkerhed for et godt stykke arbejde

Firma

Jensen & Jørgensen A/S

Mejlbyvej 679, Mejlby
8530 Hjortshøj

Find vej


Tlf.: 40 15 95 36
E-mail: eik@jj-as.dk


CVR: 31483689

Hvad søger du?

›  Vinduer / Bygningsservice

›  Tømrer / Hovedentreprise

›  Snedker / Inventar

›  Nybyg

›  Renovering

›  Tegninger

›  Tage

›  Zink

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.