Outline vinduer​

​De mest anvendte vinduestyper i Outline vinduer er: Træ, træ/alu, træ/alu energi og træ/alu Daylight. (Klik på relevant type for spring på siden).

​​

​Outline har mange forskellige vinduestyper, og vi kan derfor altid finde den optimale løsning, hvad enten det gælder vinduer i gammel – eller topmoderne stil. Alle ønsker kan opfyldes med hensyn til materialer: træ/alu, mahogni eller malede vinduer. ​​​ Nøgleordet er kvalitet, når du vælger dine vinduer hos os. Alle vores vinduer er CE-mærkede, som både sikrer, at kvaliteten er i top og et sundt indeklima. Vinduerne er designet til at holde i mange år.

Samarbejdspartner: www.outline.dk


OUTLINE vinduer i træ

​​Outline har trævinduer, der passer til alle byggestilarter – fra de moderne vinduer i træ med ubrudte flader til de mere klassiske, sprossede bondehus- og dannebrogsvinduer. Uanset om du skal bygge nyt eller renovere, finder du trævinduer hos os, der matcher den stil, du ønsker.

Du kan med fordel vælge at matche dine trævinduer med trædøre, og på den måde få en flot, gennemgående træstil til din bolig.

​Vedrørende farver klik her.

OUTLINE vinduer i træ/alu

​​Træ/alu vinduer fra Outline kombinerer det bedste fra to verdener. Med et vindue i træ/alu får du en flot og naturlig fyrretræsoverflade indvendigt, og udvendigt får du en smuk og praktisk finish i pulverlakeret aluminium, der kræver minimal vedligeholdelse.

​​Kombinationen i et træ/alu vindue gør, at vinduet er modstandsdygtigt over for al slags vejr. Derved får du vinduer, du kan være glad for i mange år frem. Det er vi så sikre på hos Outline, at vi tilbyder dig 10 års garanti på dine træ/alu vinduer.

​​Vedrørende farver klik her.

OUTLINE vinduer i træ/alu energi

​Træ/Alu Energy-serien fra Outline er 3-lags energivinduer, der har energimærke A. Med en rudetykkelse på 43mm er energivinduerne særdeles velegnede til både nybyggeri og renovering. Det skyldes, at 3-lags energiruder holder bedre på varmen og derfor tjener investeringen hurtigere hjem end andre vinduestyper.

​Vedrørende farver klik her.

OUTLINE vinduer i træ/alu Daylight

​​Outline Daylight er produceret med Træ/Alu udvendigt, som sikrer minimal vedligeholdelse og samtidig får du smukt træ indvendigt. Daylight er designet med ultra smalle vinduesrammer. Den samlede rammekonstruktion udgør bare 65 mm, hvilket giver et stilrent look og meget mere dagslys i boligen. Og så har Daylight elementerne tilmed markedets bedste isoleringsevne med en U-værdi på bare 0,68 W/m2K.

​​Vedrørende farver klik her.

Outline farver​

​​Farver: Ud over vores standardfarver nedenfor, kan vi tilbyde levering i stort set samtlige RAL-farver mod et mindre tillæg.

outline farver

Hvorfor skal du vælge lige netop os? 

Specialister i tømrerarbejde siden 1974

8+ medarbejdere i og omkring Aarhus

Medlem af Dansk Byggeri​, der er din sikkerhed for et godt stykke arbejde

Firma

​Jensen & Jørgensen A/S

Mejlbyvej 679, Mejlby
8530 Hjortshøj

Find vej

E-mail: eik@jj-as.dk

Send venligst din forespørgsel på mail.

Eik kontakter dig hurtigst muligt.

Tlf.: 40 15 95 36
CVR: 31483689

Hvad søger du?

›  Vinduer / Bygningsservice

›  Tømrer / Hovedentreprise

›  Snedker / Inventar

›  Nybyg

›  Renovering

›  Tegninger

›  Tage

›  Zink

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.