Zink / Kobberarbejde​

Vi udfører både tage og inddækninger i zink samt tage og inddækninger i kobber.

I nutidens huse, hvor udtrykket skal være enkelt og elegant, fungerer zink og kobber som et trendy og moderne valg, som fuldender udtrykket af dit hus. Det kræver et minimum af vedligeholdelse, giver et smukt og professionelt resultat, som samtidig kan holde i rigtig mange år og er en holdbar investering til huset.​

Samarbejdspartnere:

Tage og inddækninger i Zink

Zink er et naturmateriale, som har været brugt siden 1800-tallet. Med valg af zink til dit tag, facade, inddækning eller kviste, får du et absolut vindtæt, vejrbestandigt og vandtæt materiale. Nyt oplagt zink er helt blankt, men efter et par år dannes der patina, som giver en gråblå farve. Det er muligt at levere zink som forpatineret, bl.a. skiffergrå, rød og grøn. Zink kan også lakeres i seks forskellige farver. Zink danner ikke alger og er derfor særlig velegnet til det nordiske klima.


Tage og inddækninger i Kobber

Her hjemme kender vi mest kobbertage fra kirker, slotte og herregårde, men efterhånden bruges det også på større villaer.

Kobber er et halvædelt metal. Det er rødt, når det bliver sat op, men ret hurtigt begynder det at patinere. Først får det en mørkere brun nuance, og efter en årrække (15-30 år) vil det blive overtrukket med et smukt grønt lag, som vi kender det fra ældre bygninger, hvor kobbertagene står helt grønne.​​

Hvorfor skal du vælge lige netop os? 

Specialister i tømrerarbejde siden 1974

8+ medarbejdere i og omkring Aarhus

Medlem af Dansk Byggeri​, der er din sikkerhed for et godt stykke arbejde

Firma

​Jensen & Jørgensen A/S

Mejlbyvej 679, Mejlby
8530 Hjortshøj

Find vej

E-mail: eik@jj-as.dk

Send venligst din forespørgsel på mail.

Eik kontakter dig hurtigst muligt.

Tlf.: 40 15 95 36
CVR: 31483689

Hvad søger du?

›  Vinduer / Bygningsservice

›  Tømrer / Hovedentreprise

›  Snedker / Inventar

›  Nybyg

›  Renovering

›  Tegninger

›  Tage

›  Zink

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.