Lofter​

Vi udfører i følgende materialer: Profilbrædder, Gipsplader, Træbeton (Troldtekt), Akustik

Der er mange muligheder for at vælge loftbeklædning. Profilbrædderne har i mange år været en meget populær lofttype. Gipslofter vinder mere og mere ind og er efterhånden det mest brugte i nybyggeri. Træbeton, måske bedre kendt som Troldtekt, er også en meget brugt lofttype, både til bolig, erhverv og industri. Træbetonpladerne har rigtig gode brand- og lydegenskaber.

Akustiske løsninger kan leveres i gips, træbeton og træbeklædning. 

Samarbejdspartner: 

Profilbrædder

​Profilbrædder kan leveres som færdigbehandlet med for eksempel hvid/voks. Ved anvendelse af profilbrædder i loftet kan man give indtryk af, at rummet er længere eller bredere, afhængigt af, hvordan du vælger at montere profilbrædderne. Profilbrædderne samles nemt med not og fer.

Gipsplader​

​Gipsplader kan leveres med affasede kanter, så spartling, på langs og tværs, bliver så nem som mulig. Giver et flot loft uden synlige samlinger. Der er også mulighed for akustiske lofter i gips.

Træbeton (Troldtekt)

​Pladerne er fremstillet af rene naturmaterialer, træ og cement. De er med til at give en god akustik i rummet. Vælg mellem ultrafin, fin og grov struktur. Leveres i lys, hvid eller grålige farver.​

Akustik​

Akustiklofter i træbeton (Troldtekt), gips eller træ, er nogle af de mest populære valg i den moderne bolig, når det gælder lyddæmpende materialer. Vi præsenterer her de forskellige muligheder, billederne nedenunder er med træ, nederst vist med træbeton (Troldtekt) og det sidste er med gips. 

Akustikbeklædning kan også benyttes på vægge, med samme muligheder som med lofterne.

Hvorfor skal du vælge lige netop os? 

Specialister i tømrerarbejde siden 1974

8+ medarbejdere i og omkring Aarhus

Medlem af Dansk Byggeri​, der er din sikkerhed for et godt stykke arbejde

Firma

​Jensen & Jørgensen A/S

Mejlbyvej 679, Mejlby
8530 Hjortshøj

Find vej

E-mail: eik@jj-as.dk

Send venligst din forespørgsel på mail.

Eik kontakter dig hurtigst muligt.

Tlf.: 40 15 95 36
CVR: 31483689

Hvad søger du?

›  Vinduer / Bygningsservice

›  Tømrer / Hovedentreprise

›  Snedker / Inventar

›  Nybyg

›  Renovering

›  Tegninger

›  Tage

›  Zink

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.