Unik Funkis vinduer​

De mest anvendte vinduestyper i Unik Funkis er: Mahogni, fyrretræ, træ/alu fast karm, træ/alu med 2/3 lags rude eller 3 lags energirude (Klik på relevant type for spring på siden).


Unik Funkis har mange forskellige vinduestyper, og vi kan derfor altid finde den optimale løsning, hvad enten det gælder vinduer i gammel – eller topmoderne stil. Alle ønsker kan opfyldes med hensyn til materialer: træ/alu, mahogni eller malede vinduer.​

​Uanset om dine nye vinduer skal være TRÆ, mahogni eller fyr, TRÆ/ALU, eller TRÆ/ALU Energy finder du et stort udvalg af kvalitetsvinduer hos Unik Funkis. Vi leverer vinduer og døre med bedst mulig funktion og længst mulig levetid. Samtidig medvirker vores produkter til en stilren facade-arkitektur i de bygninger, hvor de anvendes.

Unik Funkis mahogni​

​Mahogni vinduer har et naturligt højt indhold af olie, hvilket gør imprægnering unødvendigt. I stedet leveres elementer af hårdttræ med en let pigmenteret overfladebehandling, der beskytter træets farve og struktur og samtidig yder god beskyttelse mod vejrmæssig. 

Bundglaslister leveres med bronze-anodiseret aluminium. Side- og topglaslister leveres med skjulte søm.

Vedrørende farver klik her.

Unik Funkis fyrretræ​

​​Alle vejrbelastede områder i de enkelte elementer har en stor andel af kernetræ. Fordelene ved kernetræ er at optager langt mindre fugt, og har en naturlig ”selvimprægnering” og har derfor længere levetid, end hvis der kun er brugt splinttræ.​

For at sikre træet mod nedbrydning anvender Unik Funkis en miljøvenlig grunding og overflade-behandling, der til fulde lever op til de gældende krav på området.​

Glaslister leveres normalt i pulverlakeret alu, svarende til træets standardfarve.

Vedrørende farver klik her.

Unik Funkis træ/alu fast karm​

​​Vinduer der ikke skal kunne åbnes, kan med fordel vælges med fast karm. De giver større lysindfald, og samtidig giver de en økonomisk fordel.

Vedrørende farver klik her.


Unik Funkis træ/alu med 2 eller 3 lags rude

​​​Træmaterialet bliver grundet og overfladebehandlet. Aluminiumsprofilerne yder en effektiv beskyttelse af det bagvedliggende træmateriale. Alu-profilerne leveres med en pulverlakeret overflade. Leveres med 2 eller 3 lags ruder.

Vedrørende farver klik her.

Unik Funkis træ/alu energi plus​

​Energi plus er et vindue, som opfylder Byggebranchens forventede energikrav for 2020. Energi plus har en traditionel karm til montering i almindeligt murhul. Vinduerne i træ/alu, med 3-lagsruder med varm-kant, 140 mm karmdybde i alle alle designs og funktioner. Energi plus kan leveres med indbygget persienne.

​Vedrørende farver klik her.

​Farver: Ud over vores standardfarver nedenfor, kan vi tilbyde en række specialfarver.

Hvorfor skal du vælge lige netop os? 

Specialister i tømrerarbejde siden 1974

8+ medarbejdere i og omkring Aarhus

Medlem af Dansk Byggeri​, der er din sikkerhed for et godt stykke arbejde

Firma

​Jensen & Jørgensen A/S

Mejlbyvej 679, Mejlby
8530 Hjortshøj

Find vej

E-mail: eik@jj-as.dk

Send venligst din forespørgsel på mail.

Eik kontakter dig hurtigst muligt.

Tlf.: 40 15 95 36
CVR: 31483689

Hvad søger du?

›  Vinduer / Bygningsservice

›  Tømrer / Hovedentreprise

›  Snedker / Inventar

›  Nybyg

›  Renovering

›  Tegninger

›  Tage

›  Zink

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.