Velfac vinduer

De mest anvendte vinduerstyper i Velfac er: 200 energi, Classic og Ribo (Klik på relevant type for spring på siden).

Velfac vinduesmester

​Velfac har mange forskellige vinduestyper, og vi kan derfor altid finde den optimale løsning, hvad enten det gælder vinduer i gammel - eller topmoderne stil. Alle ønsker kan opfyldes med hensyn til materialer: træ/alu, mahogni eller malede vinduer.

Hos Jensen & Jørgensen A/S har vi papir på, at vi kan kalde os VELFAC VinduesMester. vi er nemlig blevet uddannet af VELFAC i at udføre korrekt montage af vinduer og døre, og give bedre rådgivning til privatkunder der står overfor at skulle købe vinduer.

Der har i flere år manglet kvalificeret efteruddannelse til håndværkere i Danmark. Derfor har vinduesproducenten VELFAC valgt at tilbyde kurser med fokus på montering af vinduer og døre. Det er en forholdsvis stor investering at anskaffe sig nye vinduer og døre. Derfor mener VELFAC, at det er vigtigt, at de bliver monteret rigtigt, så de bliver til glæde for husejeren. VELFAC VinduesMester er et kvalitetsstempel, som skal være med til at sikre, at husejere kan købe og få installeret vinduer uden at skulle bekymre sig om, hvorvidt kvaliteten af arbejdet er i orden.

Alle tømrermestre kan komme med i VELFAC VinduesMester ordningen. VELFAC stiller dog visse krav til virksomhederne. De skal blandt andet levere kvalitetsarbejde, ligesom de skal have en høj forretningsetik- og moral. Desuden følger VELFAC løbende op på, at en VELFAC VinduesMester udfører montagen efter forskrifterne i VELFAC Montagevejledning.

Interesserede kan finde flere oplysninger om VELFAC VinduesMester ordningen på www.VELFAC.dk.

VELFAC vinduer: VELFAC kan levere flere forskellige serier vinduer, moderne f.eks. VELFAC 200 energi eller vinduer med klassisk design VELFAC CLASSIC eller traditionelt VELFAC Ribo.

Samarbejdspartner: www.velfac.dk/vinduer-privat/

VELFAC 200 energi

​​​3 lags energivinduer. Førstevalget til nybyggede huse med sit tidløse design og stramme linjer. Øger daglysindfaldet, via de smalle karme, og er perfekte til store facader. Leveres i træ/alu, med mulighed for forskellige farver inde og ude. Kan males i alle RAL farver, samt udvalgte granitfarver.

Stort udvalg i greb, sikringsbeslag.

Terrassedøre, skydedøre eller dobbelte skydedøre leveres i samme design og muligheder.​

Vedrørende farver klik her.

VELFAC Classic​

​​Bibehold stilen og det oprindelige udtryk i klassisk byggeri, ældre bygninger eller nye huse i gammel stil, med de smukke detaljer og få en energioptimeret løsning.

Serien indeholder dannebrogs- palæ-, bondehus- og frederiksbergvinduer. De er alle vinduer med mange fine håndværksdetaljer og elegante smalle sprosser, men udviklet med hensyntagen til de funktionelle og energimæssige krav, der er til moderne vinduer. Leveres med 2 - eller 3 lags ruder, træ/alu eller træ/træ.

Kan males i alle RAL farver, samt udvalgte granitfarver.

Stort udvalg i greb, sikringsbeslag.

Terrassedøre 1 eller 2 fløjet leveres i samme design og muligheder.

​Vedrørende farver klik her.


VELFAC Ribo

​​​Er specielt udviklet til udskiftning af vinduer i huse fra 1960 – 1980erne. Vinduet laves på bestilling og tilpasses det enkelte hus. PÅ den måde kan enkelte vinduer udskiftes, uden det skader helhedsudtrykket i huset. VELFAC Ribo kan leveres med 2- eller 3 lags ruder, og leveres i træ/træ eller træ/alu. Kan leveres med forskellig farve indv. og udvendig. I diverse RAL - og granit farver.

​Vedrørende farver klik her.


Diverse muligheder på farver til dine Velfac vinduer.​

Hvorfor skal du vælge lige netop os? 

Specialister i tømrerarbejde siden 1974

8+ medarbejdere i og omkring Aarhus

Medlem af Dansk Byggeri​, der er din sikkerhed for et godt stykke arbejde

Firma

​Jensen & Jørgensen A/S

Mejlbyvej 679, Mejlby
8530 Hjortshøj

Find vej

E-mail: eik@jj-as.dk

Send venligst din forespørgsel på mail.

Eik kontakter dig hurtigst muligt.

Tlf.: 40 15 95 36
CVR: 31483689

Hvad søger du?

›  Vinduer / Bygningsservice

›  Tømrer / Hovedentreprise

›  Snedker / Inventar

›  Nybyg

›  Renovering

›  Tegninger

›  Tage

›  Zink

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.